Om Oss

Välkommen till vår blogg, där vi delar med oss av vår passion för blommor och växter! Vi är ett team av entusiaster som älskar att odla alla sorters blommor på vår odlingslott och vi brinner för att lära andra hur man kan odla blommor och växter på ett enkelt och roligt sätt.

Vi tror att det finns inget som är mer tillfredsställande än att se en planta växa och blomstra under ens egna vård. Därför vill vi att alla ska känna glädjen i att odla blommor och växter. Vi delar med oss av våra bästa tips, tricks och råd om allt från att välja rätt jord till att beskära dina växter på rätt sätt.

Men det handlar inte bara om att odla själv – vi vill också att du ska kunna dela din kärlek till blommor och växter med andra! Vi har skrivit om hur du kan skicka blommor till dina vänner och familjemedlemmar som älskar att odla egna växter, oavsett vart du befinner dig i Sverige. Med vår hjälp kan du visa dina nära och kära hur mycket du uppskattar deras intresse för växter och ge dem en liten överraskning som sprider glädje.

Vi är passionerade om blommor och växter och vi hoppas att vår entusiasm smittar av sig på dig! Tillsammans kan vi skapa en värld full av grönska och färg som alla kan njuta av.