Trädgårdens skönaste blommor – vilka ska du satsa på i Gnesta?

Att plantera och vårda trädgården är en uppskattad hobby för många. Det finns inget som slår känslan av att se blommorna blomstra och höra fåglarna kvittra på morgonen. Men vilka blommor ska du satsa på i Gnesta? Här är några av de skönaste blommorna som du bör överväga att plantera i din trädgård.

1. Rosor

Rosen är en klassisk blomma som passar perfekt i trädgården. Den finns i många olika färger och varianter, vilket gör att du kan välja en som passar din smak och trädgårdens stil. I Gnesta trivs bland annat engelska rosor och buskrosor mycket bra.

2. Pioner

Pioner är en stor och färgstark blomma som är populär i trädgården. Den blommar vanligtvis i juni och är perfekt för att skapa en romantisk känsla i trädgården. Pioner trivs bäst i soliga och väl dränerade områden.

3. Liljor

Liljor är en annan klassisk blomma som passar bra i trädgården. De finns i många olika färger och varianter och blommar vanligtvis i juni och juli. Liljor trivs bäst i soliga områden med fuktig jord.

4. Lupiner

Lupiner är en vacker och färgstark blomma som är perfekt för att skapa en naturlig och avslappnad känsla i trädgården. De finns i många olika färger och blommar vanligtvis i juni och juli. Lupiner trivs bäst i soliga och fuktiga områden.

5. Solrosor

Solrosor är en annan populär blomma som passar bra i trädgården. De är kända för sina stora och färgglada blommor som kan bli upp till 30 cm i diameter. Solrosor trivs bäst i soliga och skyddade områden.

6. Dahlior

Dahlior är en stor och färgstark blomma som är populär i trädgården. De finns i många olika färger och varianter och blommar vanligtvis i augusti och september. Dahlior trivs bäst i soliga och skyddade områden.

7. Iris

Iris är en elegant och vacker blomma som passar perfekt i trädgården. De finns i många olika färger och varianter och blommar vanligtvis i maj och juni. Iris trivs bäst i soliga och fuktiga områden.

8. Lavendel

Lavendel är en doftande och vacker blomma som passar bra i trädgården. Den blommar vanligtvis i juni och juli och trivs bäst i soliga och väl dr


Publicerat

i

av

Etiketter: